Catalogus

Demo Montessorimodules


Aanbod van online montessorimodules. Je gaat met literatuur, filmpjes en opdrachten aan de slag. Als bewijsopdracht (toetsvorm) schrijf je een paper, een kindplan of een materialenboek. Deze wordt nagekeken door een gediplomeerde montessoribegeleider.
DEMO
Aanmelden

Hoogbegaafdheid in het montessorionderwijs


In deze module leer je wat hoogbegaafdheid inhoudt en hoe je hoogbegaafde kinderen kunt begeleiden. Je gaat met literatuur, filmpjes en opdrachten aan de slag. Als bewijsopdracht (toetsvorm) schrijf je een kindplan. Deze wordt nagekeken door een gediplomeerde montessoribegeleider.
EUR 350,00
Bestellen

Kosmische educatie montessori


In deze module leer je wat kosmische educatie inhoudt en hoe je een lessenreeks over een kosmisch onderwerp ontwerpt. Ter inspiratie zijn The Five Great Stories van Maria Montessori en voorbeelden van verwerkingsopdrachten toegevoegd.
EUR 350,00
Bestellen

Montessori Rekenmaterialen


In de module rekenmaterialen leer je hoe je de rekenontwikkeling bij kinderen stimuleert, montessori rekenmaterialen aanbiedt en rekenmaterialen ontwikkelt die aansluiten bij de leerbehoefte van het kind.
EUR 350,00
Bestellen

Montessorivisie


In deze module leer je over Maria Montessori, haar visie, de voorbereide omgeving en de ontwikkelingsmaterialen. Je gaat met literatuur, filmpjes en opdrachten aan de slag. Als bewijsopdracht (toetsvorm) schrijf je een paper. Deze wordt nagekeken door een gediplomeerde montessoribegeleider.
EUR 350,00
Bestellen

Online montessorilesjes


In deze academy vind je online montessorilesjes. Deze geven een heldere opbouw weer hoe je instructie geeft met behulp van het montessori taal- en rekenmateriaal.
EUR 99,00
Bestellen

Taalmaterialen montessori


In de module taalmaterialen leer je hoe je de taalontwikkeling bij kinderen stimuleert, montessori taalmaterialen aanbiedt en taalmaterialen ontwikkelt die aansluiten bij de leerbehoefte van het kind.
EUR 350,00
Bestellen

Zelfregulerend leren in montessori


In deze module leer je over executieve functies en zelfregulerend leren in de opvoed- en onderwijspraktijk van montessori. Je gaat met literatuur, filmpjes en opdrachten aan de slag. Als bewijsopdracht (toetsvorm) schrijf je een paper.
EUR 350,00
Bestellen